«Επιχειρώντας στην Ελλάδα της Κρίσης» | Λάρισα

5 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση για το επιχειρείν εν μέσω κρίσης

«Επιχειρώντας στην Ελλάδα της Κρίσης», είναι ο τίτλος της ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012, στο Επιμελητήριο της Λάρισας από την EFG Eurobank, τον Βήμα FM 99,5 και την Koufalis Media Corp. S.A. Η εκδήλωση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία», είχε στόχο να ενημερώσει την τοπική επιχειρηματική κοινότητα -και όχι μόνο- για τις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Να σημειωθεί ότι η εσπερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να οργανωθούν στα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα της χώρας, ενώ ήταν ανοιχτή στο κοινό. Είχαν προηγηθεί με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.

Την εσπερίδα χαιρέτισαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κωνσταντίνος Τζανακούλης. Στην εσπερίδα μίλησαν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και μάνατζερ, όπως ο Χρήστος Κουπελίδης, διευθυντής Εξυπηρέτησης Εκδοτριών Εισηγμένων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Τατ. Περράκη, σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο Β. Μάργαρης, πρόεδρος της Capital Market Experts S.A., ο Δ. Βαρβιτσιώτης, γενικός διευθυντής Λειτουργιών της Solar Cells. Προσκεκλημένοι επίσης ήταν οι κ.κ. Σταύρος Καλογιάννης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Υποδομών και Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Πηγή: http://www.eleftheria.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/67163-.html