Επίσημη παρουσίαση «Success Stories» από το Novalifε

sucessstoriesnovalife-par-logo

Η νέα εκπομπή του ψυχαγωγικού καναλιού της Nova με τον Σπύρο Κούφαλη
Το Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, την επίσημη παρουσίαση της νέας του εκπομπής «Success Stories». Παρουσιαστής της είναι ο δημοσιογράφος και εκδότης κ. Σπύρος Κούφαλης, ο οποίος έδωσε το στίγμα της εκπομπής του, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων υπό τον γενικό τίτλο «Success Stories». Η εκπομπή αυτή έρχεται να ενισχύσει το ήδη πλούσιο πρόγραμμα του Novalifε, όπως εξήγησε η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova.

«Η επιτυχία δεν έχει όρια, αρκεί να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και η συγκεκριμένη εκπομπή έχει τον ένα και μοναδικό στόχο να προβάλει και να αναδείξει επιτυχημένους Έλληνες, οι οποίοι αποκαλύπτουν, στους συνδρομητές της Nova, μικρά και μεγάλα μυστικά της επαγγελματικής τους πορείας», ανέφερε ο κ. Κούφαλης. «Επιτυχία είναι μια αποτυχία από την οποία μαθαίνουμε? Επιτυχία είναι να είσαι έτοιμος για την ευκαιρία όταν αυτή σου παρουσιαστεί? Επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που πρέπει, όπως πρέπει, όταν πρέπει? Επιτυχία είναι να χτίζεις θεμέλια με τα τούβλα που σου πετάνε οι άλλοι?».

Μέσα από την εκπομπή «Success Stories» αντικατοπτρίζεται η επιτυχημένη πορεία που είχε μέχρι σήμερα το Novalifε. «Μέσα σε λίγους μήνες, το νέο μας κανάλι κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό και να προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της Nova ένα διαφορετικό κομμάτι τηλεοπτικής ψυχαγωγίας που ενισχύει το πλούσιο πρόγραμμα που προσφέρουμε, με ταινίες, σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές», ανέφερε η κα. Κεφαλογιάννη. «Η νέα εκπομπή του Σπύρου Κούφαλη έρχεται να αναδείξει επιτυχημένους συμπατριώτες μας που λειτουργούν ως πρότυπα για τους νεότερους».

Η εκπομπή «Success Stories» μεταδίδεται από το Novalifε, κάθε Παρασκευή στις 23:00.

 

Πηγή: http://www.novacinema.gr/article/20794/episimi-paroysiasi-%C2%ABsuccess-stories%C2%BB-apo-novalife