Eκδήλωση με αφορμή το συλλεκτικό λεύκωμα με τίτλο «Success Stories Θεσσαλονίκη»

26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και για την προώθηση των καινοτόμων ιδεών πραγματοποίησε εκδήλωση με την ευκαιρία της αναγγελίας έκδοσης του Λευκώματος «Success Stories Θεσσαλονίκη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (οδός Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 3ος όροφος, κτίριο Α΄).

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης, την εκδότρια εταιρεία «KoufalisMediaCorpS.A» και τους πανεπιστημιακούς: Κατερίνα Σαρρή (Αναπλ. Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων – Επιχειρηματικότητας τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και Γρηγόρη Ζαρωτιάδη (Επίκ. καθηγητή τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ).

Η έκδοση του Λευκώματος με τίτλο «Success Stories Θεσσαλονίκης –  ιστορίες επιτυχίας» αποτελεί μία προσπάθεια προστιθέμενης αξίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη μέσα από την προβολή επιτυχημένων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που θα λειτουργήσουν ως πρότυπα για τους νέους. Ειδικότερα, στην έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνονται περίπου 40 επιχειρήσεις σε δύο διακριτές κατηγορίες:

  • σε εδραιωμένες-καταξιωμένες επιχειρήσεις σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια όπως, καινοτομία, εξωστρέφεια, ανάπτυξη και δημιουργικότητα.
  • σε πετυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις (startups).

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας της πρωτοβουλίας είναι η εφημερίδα «Μακεδονία».

 

 

Πηγή: http://neatoumpas.gr/?p=3279