“Επιχειρηματικότητα: Ο Μόνος Δρόμος για το Αύριο” | Θεσσαλονίκη

Ekdelosi - 2010

4/5/2010

Η “Koufalis Media Corp” ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση “Επιχειρηματικότητα, ο μόνος δρόμος για το αύριο”, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τρίτη 4 Μαΐου 2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εμποροβιομηανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη μία αντίστοιχη εκδήλωση σε συνεργασία με τον καθηγητή κ. Γ. Χατζηδημητρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητηρίο.

Στην Εσπερίδα θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής σκηνής της χώρας ενώ έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Δ. Μπακατσέλος (Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης), Γ. Χατζηδημητρίου (Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών), Κ. Ποζρικίδης (Γεν. δειυθυντής ΔΕΘ), Κ. Κωνσταντίνου (Διευθυντής Επιχειρηματικού Κέντρου Ανατ. θεσ/κης Eurobank EFG) Γ. Μίχος (Δ. Σύμβουλος EpsilonNet), Σ. Πέγκας (Ιδιοκτήτης της Galerie ΝΤΟΡΑ ΠΕΓΚΑ), Σ. Κούφαλης (Εκδότης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν δωρεάν αντίτυπα της συλλεκτικής έκδοσης Stories of Business Success, που προσφέρουν οι χορηγοί.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των:

ΔΕΘ, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Χορηγοί:

Eurobank EFG, Mercedes-Benz, WIND, Oriflame, Ticket Restaurant, Galerie Ντόρα Πέγκα, Ασφάλειαι Μινέττα, Πλαίσιο, Pharmathen, OTE Academy