Εκδηλώσεις για την Εξωσωματική και τον Ιατρικό Τουρισμό

IMG_0130

05 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δύο εκδηλώσεις που είχε σχεδιάσει και οργανώσει η «Koufalis Media S.A.», για λογαριασμό του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στην Αθήνα και στο Λονδίνο με θέμα «Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα».

Ειδικότερα επρόκειτο για δύο εκδηλώσεις που στόχο είχαν την ανάδειξη των στρατηγικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η χώρα στους παραπάνω τομείς στο εξωτερικό και ειδικότερα στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση της Αθήνας που παρέστησαν ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ στην Ελλάδα, παρέστησαν εκτός από τους γιατρούς κ. Κ. Πάντο, Δ/ντή  Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ» και κ. Ν. Παπαριστείδη, Δ/ντή Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Π.Γ.Ν. Μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», ο Υπουργός Υγείας κος Παν. Κουρουμπλής, η αναπλ. Υπουργός Τουρισμού κα Έλ. Κουντουρά, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης, η Βρετανή πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Ευγενία Χανδρή, ο Έλληνας πρόεδρος κ. Χ. Οικονομόπουλος κ.α.

 

Πηγή: http://www.businessnews.gr/article/16583/koufalis-media-sa-ekdiloseis-gia-tin-exosomatiki-kai-ton-iatriko-toyrismo