Medical Success Stories III | Νέα Έκδοση

mss3Small

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το τρίτο Λεύκωμα της Συλλεκτικής Σειράς ‘Medical Success Stories’ που εκδίδει από το 2011 η ‘Koufalis Media corp s.a’ ιδιοκτήτρια εταιρεία του τίτλου ‘Success Stories’ για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η πολυτελής έκδοση περιλαμβάνει τις ιστορίες επιτυχίας ογδόντα κορυφαίων Ελλήνων γιατρών, οι οποίες συνοδεύονται από ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει κορυφαίοι φωτογράφοι όπως ο κος. Τάκης Διαμαντόπουλος κ.α.

Πρόκειται για ένα Λεύκωμα που στόχο έχει όπως άλλωστε και όλες οι άλλες εκδόσεις της σειράς ‘Success Stories’, να παρουσιάσει Έλληνες και Ελληνίδες που κατόρθωσαν να διακριθούν στον τομέα τους, ούτως ώστε να καταστούν πρότυπα για τους νέους.

Επίσης, στόχος της έκδοσης είναι να τιμήσει τους Έλληνες και Ελληνίδες που κατάφεραν να διακριθούν στον χώρο της Ιατρικής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η έκδοση θα διατίθεται από το δίκτυο των βιβλιοπωλείων Public και επιλεγμένων σημείων πώλησης (αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα κ.α)

Σημειώνεται ότι η σειρά ‘Success Stories’ έχει μεταφερθεί και στην τηλεόραση της Nova ( Nova Life), όπου από τις 03/04/2016 στις 20:30 ξεκινά ο δεύτερος κύκλος των εκπομπών της.